ALLEGRA Rent a car ZAGREB
Allegra Rent a Car

Brza i profesionalna usluga. Konkurentne cijene bez skrivenih troškova.

Preuzimanje vozila
Povrat vozila

* Cijena se odnosi na najam od minimalno 30 dana sa ograničenom kilometražom. Cijena se ne odnosi na najmove u Srpnju i Kolovozu.

Usluge

Najam vozila

Naša flota ukljućuje vozila svih veličina te ćemo vam rado pomoći da odabrete vozilo koje odgovara svim vašim potrebama. Za dugoročne najmove i stalne klijente odobravamo posebne popuste.

Najam vozila s vozačem

Za sve one koji koriste vozilo privatno ili poslovno i žele sigurnu i bezbrižnu vožnju nudimo mogučnost najma vozila s profesionalnim vozačem.

Transferi

Nudimo uslugu prijevoza direktno od vaših vrata do bilo koje lokacije u Hrvatskoj ili inozemstvu bilo da se radi o jednodnevnim ili višednevnim putovanjima.

Najam dodatne opreme

Uz najam vozila nudimo i mogučnost najma dodatne opreme ( navigacija, dječja sjedalica, krovna kutija... ) koja bi vam mogla zatrebati na vašem putovanju.

Besplatna dostava

Vršimo besplatnu dostavu i preuzimanje vozila na području grada Zagreba i zračne luke Zagreb. Ukoliko vam je odmah potrebno vozilo potrudit ćemo se dostaviti ga na vašu adresu u najkraćem mogućem roku.

Preuzimanje i povrat vozila na željenoj lokaciji

Ovisno o vašim potrebama vozilo vam se može iznajmiti bilo gdje u Hrvatskoj. Također nudimo opciju povrata vozila bilo gdje u Hrvatskoj ili inozemstvu.